Kezdőlap » FEJVÉDŐK, SISAKOK » RUDY PROJECT VENGER WHITE-SILVER


    

RUDY PROJECT VENGER WHITE-SILVER

MÉRET: M 55-59

 

Raktáron: 1 db
Ár (nettó) : 35 354 ft
Ár (bruttó) (27 %):
44 900 ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

A Venger modell úgy lett tervezve, hogy kerékpáros kalandjaink során is ideális komfortot és biztonságot nyújtson viselője számára. Ezért lett a sisak könnyű, kiválóan szellőző, és az EPS A bukósisak két fő alkotó eleme, a hab és a keményhéj ennél a technológiánál össze van olvasztva, ezzel egy, szilárd egységet képezve a két rész között, mely sokkal erősebbé és megbízhatóbbá teszi a sisakot. Sisakok technológiájáról, és használatuk fontosságáról itt olvashatsz bővebben.

" style="box-sizing: border-box; color: #a30000; cursor: pointer; font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: justify; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial;">InMold konstrukciónak köszönhetően rendkívül biztonságos – és mindezek mellett vagány, stílusos kinézetű.

TULAJDONSÁGOK

 • CE 89/686 EEC, EN 1078, CPSC 12.03, AS/NZS 2063 CE jelölés esetén a Council Directive 89/686/ECC és a European Technical Standard EN 1078 előírásainak, a CPSC jelölés esetén a U.S. Consumer Product Safety Commision előírásainak, míg az AS/NZS jelölés esetén pedig az Australian Standard AS/NZS 2063 előírásainak felel meg az adott modell. " style="box-sizing: border-box; color: #a30000; cursor: pointer;">tanusítványok
 • A CEN TC 158/WG11 biztonsági minősítést az Európai Szabványügyi Bizottság (European Committee for Standardization) fejlesztette ki, és kifejezetten a fejvédők érintőleges (szögben érkező) behatásokkal szembeni energiaelnyelési tulajdonságait méri, mely nagyon fontos a fejvédelem során.
   

  WG11 FORGÁSI ÜTÉSPRÓBA PROTOKOLL
  - ferdeszögű próbák 45°-os szögben X, Y és Z tengelyek mentén
  - behatási sebesség 6 m/s
  - 80-as zártfelületű alumínium-oxid csiszolópapír
  - háromtengelyű gyorsulásmérő +n.3 ARS
  - fejforma névleges súrlódási együtthatója 0,3
  - EN960-széria fejforma
  - elvégzett mérések: forgási- és lineáris gyorsulási csúcsok, HIC, BRIC

   

  A WG11 forgó ütésvizsgálat protokollját a Rudy Project is alkalmazza, akkreditált testekkel, hogy tesztelje és mérje a sisakok teljesítményét. Ezen teszt megfelelési alapja a BRIC (Brain Injury Criterion) algoritmusa által meghatározott esés utáni agyi sérülés mértéke, melynek kisebbnek kell lennie 0.68-nál.

  " style="box-sizing: border-box; color: #a30000; cursor: pointer;">WG11 tesztelt
 • matt festésű
 • 22 szellőzőnyílás
 • Fastex™ System – csatos állheveder-pánt
 • RSR10 racsnis tarkórögzítés
 • cserélhető, mosható párnázás
 • egy normál- és egy bogárhálós szivacsozás tartozéka
 • Airframe-szivacsozás homlok résznél
 • A bukósisak két fő alkotó eleme, a hab és a keményhéj ennél a technológiánál össze van olvasztva, ezzel egy, szilárd egységet képezve a két rész között, mely sokkal erősebbé és megbízhatóbbá teszi a sisakot. Sisakok technológiájáról, és használatuk fontosságáról itt olvashatsz bővebben. " style="box-sizing: border-box; color: #a30000; cursor: pointer;">InMold héjszerkezet
 • egy év garancia
SZABVÁNYquestion_mark CPSC 12.03, CE/EN 1078, AS/NZS 2063
TÖMEG 220gramm
MÉRETquestion_mark M
TÍPUS országút & mtb
HÉJSZERKEZETquestion_mark dupla InMold
MIPSquestion_mark nincs
SZIVACSOZÁSquestion_mark normál & bogárhálós
SZELLŐZŐNYÍLÁSOKquestion_mark 22darab
NEMquestion_mark unisex
ZWRlYWY4M